Τι Είναι η Επισκευή Του Σασμάν?

Τι Είναι η Επισκευή Του Σασμάν?

Η επισκευή του σασμάν είναι μια σημαντική μηχανική επισκευή η οποία γίνετε στο σύστημα μετάδοσης ενός οχήματος. Ένα σασμάν, το οποίο είναι μέρος της  μηχανής του αυτοκινήτου, αποτελείται από μια σειρά αλληλένδετων μηχανικών μερών που φθείρονται με την πάροδο του χρόνου και με την εκτεταμένη χρήση. Η ανοικοδόμηση του συστήματος μετάδοσης ενός οχήματος αντικαθιστά τα φθαρμένα τμήματα χωρίς την αντικατάσταση ολόκληρου του κιβωτίου ταχυτήτων (σασμάν).

Η σημασία της επισκευής σασμάν.

Η επισκευή του σασμάν είναι μια δημοφιλής επιλογή για όσους επιθυμούν να αποφύγουν να πληρώσουν το σχετικά υψηλό κόστος της αντικατάστασης του φθαρμένου κιβωτίου ταχυτήτων ενός οχήματος με ένα νέο. Τα Ολοκαίνουργια σασμάν, ειδικά στα πιο μοντέρνα, καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων, μπορεί να είναι σχεδόν τόσο ακριβά όσο ένας ολοκαίνουργιος κινητήρας. Πολλοί άνθρωποι, είτε γιατί δε το σηκώνει το πορτοφόλι τους, είτε εκείνοι που απλά επιθυμούν να αποφύγουν την καταβολή ολόκληρης της τιμής για ένα ολοκαίνουργιο σασμάν του αυτοκινήτου τους, θα επιλέξουν την επισκευή του σασμάν. Η επισκευή του σασμάν περιλαμβάνει την αφαίρεση και τον έλεγχο σασμάν του οχήματος, μαζί με την αντικατάσταση ή την ανακαίνιση των φθαρμένων εξαρτημάτων του κιβωτίου ταχυτήτων.

Λειτουργία Σασμάν.

Η μετάδοση ισχύος στα οχήματα, δλδ το σασμάν ή αλλιώς κιβώτιο ταχυτήτων, είναι ένα περίπλοκο μηχανικό σύστημα που αποτελείται από μια ποικιλία εξαρτημάτων,  αντλίες, και ρουλεμάν που όλα λειτουργούν σε αρμονία με αποτέλεσμα να επηρεάζουν τη βέλτιστη λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων. Η εσπισκευή σασμάν περιλαμβάνει την προσεκτική εξέταση όλων των κύριων τμημάτων της μετάδοσης ισχύος του οχήματος. Μετά από προσεκτική εξέταση, τα μέρη που έχουν υποστεί έντονη φθορά ή καταστραφεί ανεπανόρθωτα αντικαθιστώνται. Μερικές φορές αυτό σημαίνει αντικατάσταση με καινούργια μέρη και ‘αλλες φορές αυτό σημαίνει αντικατάσταση με ένα ανακαινισμένο ή / και επισκευασμένο εξάρτημα. Η λογική στην επισκευή σασμάν είναι η αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης ισχύος στο όχημα για μέγιστη λειτουργία και αποτελεσματικότητα, χωρίς να αντικαθίσται κάθε τμήμα του σασμάν ή η ολική αντικατάσταση αυτού.

Οφέλη Επισκευής Σασμάν.

Η επιλογή για επισκευή του σασμάν σε αντίθεση με την αντικατάσταση του προσφέρει πολλά οφέλη. Πρώτα απ ‘όλα, η επισκευή σασμάν είναι μια χαμηλού κόστους εναλλακτική λύση σε σχέση με ένα νέο κιβώτιο. Σε γενικές γραμμές, μια καλή επισκευή σασμάν θα κοστίσει περίπου τα μισά χρήματα σε σχέση με ένα νέο κιβώτιο. Δεύτερον, μια επισκευή του σασμάν εξοικονομεί χρόνο. Ένα όχημα που υποβάλλεται σε μια επισκευή του κιβωτίου ταχυτήτων, κατά μέσο όρο θα χρειαστεί για να είναι έτοιμο τρεις ή τέσσερις ημέρες στο συνεργείο επισκευής. Ένα όχημα στο οποίο θα τοποθετηθεί ένα νέο κιβώτιο θα είναι συχνά στο περιθώριο πολλές φορές για πάνω από μια εβδομάδα ή περισσότερο, ανάλογα με το πόσο γρήγορα ένα νέο κιβώτιο βρίσκεται σε διαθεσιμότητα ώστε να εγκατασταθεί. Τέλος, μια επισκευή σασμάν αντικαθιστά μόνο τα τμήματα της μετάδοσης ισχύος ενός οχήματος που είναι σοβαρά φθαρμένα ή κατεστραμμένα, εξαλείφοντας έτσι την υπερβολή που προκύπτει από την αντικατάσταση ενός κιβωτίου που είναι ακόμα σε καλή κατάσταση, εκτός από τα σπασμένα ή φθαρμένα εξαρτήματα, με ένα νέο κιβώτιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *